Vervangen van autoruiten, vrachtwagenruiten & bestelwagenruiten

Dé specialist in auto- en vrachtwagenruiten

Automotive Glass in Anderlecht is gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van autoruiten, vrachtwagenruiten en bestelwagenruiten in de regio Brussel. 

 

Tot uw dienst in Brussel … en heel België

 

U kreeg het al vaak te horen: een kras of barstje in de voorruit heeft soms rampzalige gevolgen. De oplossing? Herstellen als het nog piepklein is. Of vervangen als de schade te groot is. Wat ook de beste optie is in uw situatie, Automative Glass ontfermt zich over uw voorruit. En over elke auto- of vrachtwagenruit!

 

Herstellen, vervangen, de ruit tinten of u een nieuwe verkopen? Professioneel of privépersoon? U vindt een waaier van oplossingen als u de deur van onze werkplaats in Brussel binnenstapt. Kunt u echt niet tot bij ons komen? Dan verhelpt onze mobiele pechdienst uw probleem om het even waar in België. Kers op de taart: wij werken met originele en gehomologeerde wisselstukken, identiek aan die van uw merk. We leveren ze snel, want we hebben een grote voorraad. En dan nog tegen onklopbare prijzen …

 

Contact

 

Voor autoruiten moet u bij Automotive Glass zijn. Bij u aan huis of in onze werkplaats? Wij nemen alles voor onze rekening. Bellen!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review